
Food Tech - i en modern saluhall
I Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm står den franska bagaren Sébastien Boudet och förbereder öppningen av sitt pop up-bageri
I Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm står den franska bagaren Sébastien Boudet och förbereder öppningen av sitt pop up-bageri
Underjordisk odling, teknik mot matsvinn, öppna data och sensorer som mäter näringstäthet är vägen till en hållbar matindustri. Det hävdar entreprenörerna i den prunkande food tech-världen, som inte skräder orden om det nuvarande systemets brister.
Jag ska sluta sopsortera – för miljöns skull! Tanken slog mig när jag för hundrade gången i ordningen svor i köket över att återvinningskärlen tar upp yta som jag vill ha till annat.
I början av 2017 startade Hugo Wolgers och Alexander Ulvgården VVS-firman Cyklande rörmokaren, idag är de 10 anställda och förser Stockholms innerstad med hållbara reparationer. Precis som firmanamnet antyder så tar de sig fram till kunderna på cykel.
Madelene Ulfberg med företaget Frangkle är ny medlem i Förbundet Agenda 2030 och 2018-års sista profil.
Tre influencers skapade ett hållbarhetsnätverk som växte rekordartat på några få dagar. Det finns uppenbarligen ett stort sug efter att få tips för att vara med och skapa en bättre värld.
Framtidshopp, hållbarhet, urbanisering, globalisering och praktiska tips.
ReTuna Återbruksgalleria som invigdes hösten 2015 i Eskilstuna har etablerat sig som ett populärt besöksmål. Här kan du hitta både det ena och det andra.