Det finns inga gratisluncher, eller parkeringsplatser!
Det är mycket fokus på bilar och bränsle men mindre på allt runt omkring. Till exempel frågan om vart man ställer bilen, alltså parkeringen.

Det är mycket fokus på bilar och bränsle men mindre på allt runt omkring. Till exempel frågan om vart man ställer bilen, alltså parkeringen.
25 år har gått sedan första numret av Gröna Draken kom ut. Men nu när en grön tidningsdrake behövs mer än någonsin ska den läggas ner.
Ibland lägger man inte märke till detaljer, man är helt enkel fartblind, eller så kan det vara vardagspusslet eller semestern gör att man får tunnelseende och missar att tänka klart.
Genom att ta tillvara på den obegränsade energi som solen skänker oss går det att både göra en insats för vår planet och samtidigt förbättra den egna ekonomin. Hur det fungerar fick deltagarna veta mer om under en Solsafari i Möklinta.
Malin Lundskog från Göteborg var både utmattad och deprimerad men lyckades vända skutan. Nu har hon funnit balansen och kallar sin hälsofilosofi för hållbar – bra grejer för både kropp och klimat.
I Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm står den franska bagaren Sébastien Boudet och förbereder öppningen av sitt pop up-bageri
Underjordisk odling, teknik mot matsvinn, öppna data och sensorer som mäter näringstäthet är vägen till en hållbar matindustri. Det hävdar entreprenörerna i den prunkande food tech-världen, som inte skräder orden om det nuvarande systemets brister.